Banner Bestellen

Vragen? Kim staat voor je klaar!

Onze pluspunten:

  • Handgeschilderd
    Wij hebben een groot assortiment handgeschilderde kraamcadeaus.
  • Goede service
    Heb je vragen? Wij helpen je graag verder, bel of mail met ons.

Een speciaal geschenk

De allermooiste kraamcadeaus

Hand
Geschilderd


Wij schilderen elk kraamcadeau met de hand. Uniek exemplaar!

Snelle
Levering


Je hebt jouw persoonlijke geschenk binnen 5 tot 7 werkdagen in huis.

Goede
service


Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Dat staat voorop!

Mijneersteklompjes.nl
Grote avonturen beginnen klein

De meest originele kraamcadeaus vind je bij mijneersteklompjes.nl! Een webshop met de mooiste kraamcadeaus om trotse ouders mee blij te maken. Wij ontwerpen geboorteklompjes, kinderstoeltjes, groeimeters, kinderkoffertjes en nijntje-spaarpotten geheel naar eigen wens, of zelfs in de stijl van het geboortekaartje!

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van klompjes. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboorteklompjes.

 

Bestsellers

Uitgelicht

Recensies

Wat klanten over ons vertellen

Schrijf ook een review

Geweldig kraamcadeau

Net het 3e paar klompjes besteld, ik vind het een geweldig kraam cadeau om te geven, leuker nog dan kleertjes. Een blijvend aandenken. Klompjes zien er prachtig uit!

Sylvia Schindeler-Lenos

Prachtig resultaat!

Bedankt voor de vriendelijke service en het prachtige resultaat. Vandaag het cadeau mogen geven en deze is zeer blij ontvangen.

Jennifer Meijer

Geboorteklompjes cadeau gekregen!

Bij de geboorte van mijn twee dochters, heb ik geboorteklompjes cadeau gekregen. Het zijn erg mooie klompjes van goede kwaliteit en een origineel cadeau om te geven en te ontvangen!

Nathalie Bolder-Heideman

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Klompjes.com

100% veilig | 100% spamvrij

GEBOORTEKLOMPJES EN KRAAMCADEAU MET NAAM

Unieke geboorteklompjes

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van klompjes. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboorteklompjes. Onze geboorteklompjes bestel je gemakkelijk online. We beschilderen de geboorteklompjes met de hand en indien gewenst in de stijl van het geboortekaartje!

Over mijneersteklompjes.nl in Doetinchem

Achter mijneersteklompjes.nl zit een echte ‘klompenmakersfamilie’. In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboorteklompjes. Onze kracht is kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Wanneer je deze drie factoren bij elke opdracht nakomt, merk je dat klanten bij elke geboorte weer aan mijneersteklompjes.nl denken. Momenteel heeft mijneersteklompjes.nl een groot klantenbestand met enorm gewaardeerde, trouwe klanten.

Kraamcadeau met naam

Naast geboorteklompjes vind je op mijneersteklompjes.nl de meest originele kraamcadeaus met naam. Van geboortestoeltjes en koffertjes tot speelgoedkistjes en spaarpotjes. Elk kraamcadeau met naam wordt met de hand geschilderd en is dus uniek! Ook de kraamcadeaus met naam en in de stijl van het geboortekaartje bestel je online.

Uitgebreid assortiment kraamcadeaus

Zoek je een uniek en origineel kraamcadeau? In de webshop van mijneersteklompjes.nl vind je genoeg inspiratie!