Over ons

Over ons

Klompjes.com is een webwinkel, gespecialiseerd in de verkoop van klompen, souvenirs en relatiegeschenken. Vanuit ons magazijn in Doetinchem leveren wij oer Hollandse producten direct uit voorraad over de hele wereld. Omdat Klompjes.com is ontstaan uit een jaren lange traditie van het maken van klompen en souvenirs. Beschikken wij over een team van ervaren klompenmakers en adviseurs die graag advies geven over het aanschaffen van klompen, souvenirs en relatiegeschenken. Of u nu geïnteresseerd bent in 1 of 1000 artikelen. Je bent bij ons aan het juiste adres.

Goede kwaliteit van onze producten en goede service voor de klant staan bij ons voorop. Je hoeft de deur niet meer uit om een leuk cadeau te kunnen schenken aan een goede vriend, familielid of misschien wel aan een zakenrelatie, Eigen ideeën of advies van een van onze adviseurs, het kan allemaal.

Je staat zeker in de belangstelling met een leuk Oer Hollands geschenk van Klompjes.com.

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Klompjes.com

100% veilig | 100% spamvrij

GEBOORTEKLOMPJES EN KRAAMCADEAU MET NAAM

Unieke geboorteklompjes

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van klompjes. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboorteklompjes. Onze geboorteklompjes bestel je gemakkelijk online. We beschilderen de geboorteklompjes met de hand en indien gewenst in de stijl van het geboortekaartje!

Over mijneersteklompjes.nl in Doetinchem

Achter mijneersteklompjes.nl zit een echte ‘klompenmakersfamilie’. In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboorteklompjes. Onze kracht is kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Wanneer je deze drie factoren bij elke opdracht nakomt, merk je dat klanten bij elke geboorte weer aan mijneersteklompjes.nl denken. Momenteel heeft mijneersteklompjes.nl een groot klantenbestand met enorm gewaardeerde, trouwe klanten.

Kraamcadeau met naam

Naast geboorteklompjes vind je op mijneersteklompjes.nl de meest originele kraamcadeaus met naam. Van geboortestoeltjes en koffertjes tot speelgoedkistjes en spaarpotjes. Elk kraamcadeau met naam wordt met de hand geschilderd en is dus uniek! Ook de kraamcadeaus met naam en in de stijl van het geboortekaartje bestel je online.

Uitgebreid assortiment kraamcadeaus

Zoek je een uniek en origineel kraamcadeau? In de webshop van mijneersteklompjes.nl vind je genoeg inspiratie!