Geboortetegeltjes

Ontdek onze prachtige collectie geboortetegeltjes, waar elk ontwerp een uniek verhaal vertelt over de komst van een nieuw leven. Onze tegeltjes zijn beschikbaar in diverse designs en kleuren, zodat je het perfecte tegeltje kunt vinden dat past bij de stijl en smaak van de gelukkige ouders.

Ontdek onze prachtige collectie geboortetegeltjes, waar elk ontwerp een uniek verhaal vertelt over de komst van een nieuw leven. Onze tegeltjes zijn beschikbaar in diverse designs en kleuren, zodat je het perfecte tegeltje kunt vinden dat past bij de stijl en smaak van de gelukkige ouders.

Persoonlijke geboortetegeltjes

Laat je creativiteit de vrije loop en personaliseer de tegeltjes met de naam, geboortedatum en het gewicht van de pasgeborene. Het resultaat is een tastbare herinnering aan dat bijzondere moment waarop het gezin werd uitgebreid. Of je nu kiest voor een klassiek ontwerp met tedere illustraties, een speels en kleurrijk patroon of een minimalistisch design, onze geboortetegeltjes zijn een tijdloze en liefdevolle toevoeging aan elke babykamer. De mogelijkheid tot personalisatie maakt elk tegeltje een uniek kunstwerk, perfect om te koesteren en te delen met vrienden en familie.

Geboortetegeltjes een tastbare herinnering

Laat onze geboortetegeltjes dienen als een symbolisch aandenken aan de vreugde en het geluk dat de geboorte van een kind met zich meebrengt. Een attent cadeau voor kersverse ouders of een prachtige aanvulling op je eigen babykamerdecoratie. Vier de geboorte van nieuw leven op een bijzondere manier met onze gepersonaliseerde geboortetegeltjes – een blijvende herinnering aan de liefde, vreugde en verwondering die een kind met zich meebrengt.

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Klompjes.com

100% veilig | 100% spamvrij

GEBOORTEKLOMPJES EN KRAAMCADEAU MET NAAM

Unieke geboorteklompjes

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van klompjes. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboorteklompjes. Onze geboorteklompjes bestel je gemakkelijk online. We beschilderen de geboorteklompjes met de hand en indien gewenst in de stijl van het geboortekaartje!

Over mijneersteklompjes.nl in Doetinchem

Achter mijneersteklompjes.nl zit een echte ‘klompenmakersfamilie’. In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboorteklompjes. Onze kracht is kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Wanneer je deze drie factoren bij elke opdracht nakomt, merk je dat klanten bij elke geboorte weer aan mijneersteklompjes.nl denken. Momenteel heeft mijneersteklompjes.nl een groot klantenbestand met enorm gewaardeerde, trouwe klanten.

Kraamcadeau met naam

Naast geboorteklompjes vind je op mijneersteklompjes.nl de meest originele kraamcadeaus met naam. Van geboortestoeltjes en koffertjes tot speelgoedkistjes en spaarpotjes. Elk kraamcadeau met naam wordt met de hand geschilderd en is dus uniek! Ook de kraamcadeaus met naam en in de stijl van het geboortekaartje bestel je online.

Uitgebreid assortiment kraamcadeaus

Zoek je een uniek en origineel kraamcadeau? In de webshop van mijneersteklompjes.nl vind je genoeg inspiratie!