Geboorteklompjes making-off

Benieuwd hoe onze geboorteklompjes tot stand komen? Dat kunnen wij je precies vertellen, want dit doen wij allemaal zelf. Lees hieronder het proces!

Van hout naar klomp
In de klompenfabriek wordt van een blok hout een klomp geproduceerd. Wij ontvangen de klompjes witgeschuurd op onze verfafdeling.

Basis verven
Dagelijks worden hier klompen op waterbasis gekleurd. Mijneersteklompjes.nl werkt alleen met verf op waterbasis, dit omdat hiermee het milieu wordt bespaard en er geen schadelijke stoffen in zitten. De klompjes worden na de eerste keer grondverf gepolijst zodat de klompjes een spiegelgladde onderlaag krijgen. Over deze onderlaag schilderen wij twee keer de basiskleur van de klompjes.

Schilderen in de stijl van het geboortekaartje
Nu zijn de klompjes klaar om geschilderd te worden naar wens van de klant. De meeste klanten sturen ons een geboortekaartje toe. Ze vertrouwen dan op het inzicht van onze schilders. Ook kun je inspiratie opdoen door de klompjes die wij reeds gemaakt hebben te bekijken.

Beschermingslaag
Nadat de klompjes met de hand naar wens zijn geschilderd, worden ze voorzien van een blanke laklaag. Dit beschermt de verf en hierdoor krijg je een glanzend resultaat.

Verpakken
De klompjes worden sierlijk verpakt, met een persoonlijk kaartje eraan.

Het unieke kraamcadeau staat klaar om weggeven te worden!

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Klompjes.com

100% veilig | 100% spamvrij

GEBOORTEKLOMPJES EN KRAAMCADEAU MET NAAM

Unieke geboorteklompjes

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van klompjes. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboorteklompjes. Onze geboorteklompjes bestel je gemakkelijk online. We beschilderen de geboorteklompjes met de hand en indien gewenst in de stijl van het geboortekaartje!

Over mijneersteklompjes.nl in Doetinchem

Achter mijneersteklompjes.nl zit een echte ‘klompenmakersfamilie’. In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboorteklompjes. Onze kracht is kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Wanneer je deze drie factoren bij elke opdracht nakomt, merk je dat klanten bij elke geboorte weer aan mijneersteklompjes.nl denken. Momenteel heeft mijneersteklompjes.nl een groot klantenbestand met enorm gewaardeerde, trouwe klanten.

Kraamcadeau met naam

Naast geboorteklompjes vind je op mijneersteklompjes.nl de meest originele kraamcadeaus met naam. Van geboortestoeltjes en koffertjes tot speelgoedkistjes en spaarpotjes. Elk kraamcadeau met naam wordt met de hand geschilderd en is dus uniek! Ook de kraamcadeaus met naam en in de stijl van het geboortekaartje bestel je online.

Uitgebreid assortiment kraamcadeaus

Zoek je een uniek en origineel kraamcadeau? In de webshop van mijneersteklompjes.nl vind je genoeg inspiratie!