Wij genieten van onze vakantie! Bestellingen worden normaal verwerkt m.u.v. handgeschilderde producten deze verwerken wij vanaf 25 augustus.

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van mijneersteklompjes.nl

100% veilig | 100% spamvrij

Kraamcadeaus met naam: origineel!

Handgeschilderd kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met handgeschilderde kraamcadeaus. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboortecadeaus. Onze kraamcadeaus met naam bestel je gemakkelijk online. We beschilderen de koffertjes met de hand.

Kraamcadeau in stijl van geboortekaartje

Kraamcadeaus geheel in de stijl van het geboortekaartje! Natuurlijk kunt u ons ook een eigen ontwerp aanleveren. Een uniek geboortegeschenk. Je kunt het geboortekaartje of je eigen ontwerp bij je bestelling uploaden. Wij schilderen het kraamcadeau dan precies in de stijl van het kaartje. De kraamgeschenken worden met de hand geschilderd.

Kraamgeschenk van mijneersteklompjes.nl

In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboortegeschenken. Achter mijneersteklompjes.nl zit een echte ‘klompenmakersfamilie’. Onze kracht is kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Vele mensen weten inmiddels de weg naar mijneersteklompjes.nl te vinden wanneer ze een origineel geschenk zoeken bij een geboorte.

Kraamcadeau met naam

Naast geboorteklompjes met naam vind je op mijneersteklompjes.nl de meest originele kraamcadeaus. Van geboortestoeltjes en geboortekkoffertjes tot speelgoedkistjes en spaarpotjes. Elk kraamcadeau met naam wordt met de hand geschilderd en is dus uniek! Ook de kraamcadeaus met naam en in de stijl van het geboortekaartje bestel je online.

Zoek je een uniek en origineel kraamcadeau? Bekijk de webshop en vind jouw unieke geboortegeschenk!