Verzendinformatie

Verzenden

Verzenden van een bestelling

Wij verzenden onze artikelen via PostNL. Bestellingen van artikelen die voor 16.00 uur bij mijneersteklompjes.nl binnenkomen en zijn betaald, worden nog dezelfde dag verstuurd. Je bestelling wordt dan de volgende dag bezorgd. Bestellingen na 16.00 uur worden een dag later bij je thuisbezorgd.

Verzenden van een gepersonaliseerde bestelling

Indien het een bestelling betreft met een gepersonaliseerde opdruk, is de levertijd 10 werkdagen. Omdat wij zelf produceren hanteren wij ook voor gepersonaliseerde opdrachten een korte levertijd.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

We geven een pakket ter bezorging aan PostNL en verzenden een bevestiging per e-mail zodra de bestelling verzonden wordt. Wij beschikken over een track & trace-code van PostNL, zodat wij kunnen controleren waar de zending zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bezorgt. PostNL zal het pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.

Wanneer het pakket voor de tweede keer niet kan worden afgeleverd, volgt er een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar het pakket afgehaald kan worden.

Verzendkosten

Wil je de bestelling laten bezorgen? Dan gelden de daarvoor geldende verzendkosten van PostNL.

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Klompjes.com

100% veilig | 100% spamvrij

GEBOORTEKLOMPJES EN KRAAMCADEAU MET NAAM

Unieke geboorteklompjes

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van klompjes. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboorteklompjes. Onze geboorteklompjes bestel je gemakkelijk online. We beschilderen de geboorteklompjes met de hand en indien gewenst in de stijl van het geboortekaartje!

Over mijneersteklompjes.nl in Doetinchem

Achter mijneersteklompjes.nl zit een echte ‘klompenmakersfamilie’. In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboorteklompjes. Onze kracht is kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Wanneer je deze drie factoren bij elke opdracht nakomt, merk je dat klanten bij elke geboorte weer aan mijneersteklompjes.nl denken. Momenteel heeft mijneersteklompjes.nl een groot klantenbestand met enorm gewaardeerde, trouwe klanten.

Kraamcadeau met naam

Naast geboorteklompjes vind je op mijneersteklompjes.nl de meest originele kraamcadeaus met naam. Van geboortestoeltjes en koffertjes tot speelgoedkistjes en spaarpotjes. Elk kraamcadeau met naam wordt met de hand geschilderd en is dus uniek! Ook de kraamcadeaus met naam en in de stijl van het geboortekaartje bestel je online.

Uitgebreid assortiment kraamcadeaus

Zoek je een uniek en origineel kraamcadeau? In de webshop van mijneersteklompjes.nl vind je genoeg inspiratie!