Verzendinformatie

Verzenden

Verzenden van een bestelling

Wij verzenden onze artikelen via PostNL. Bestellingen van artikelen die voor 16.00 uur bij mijneersteklompjes.nl binnenkomen en zijn betaald, worden nog dezelfde dag verstuurd. Je bestelling wordt dan de volgende dag bezorgd. Bestellingen na 16.00 uur worden een dag later bij je thuisbezorgd.

Verzenden van een gepersonaliseerde bestelling

Indien het een bestelling betreft met een gepersonaliseerde opdruk, is de levertijd 10 werkdagen. Omdat wij zelf produceren hanteren wij ook voor gepersonaliseerde opdrachten een korte levertijd.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

We geven een pakket ter bezorging aan PostNL en verzenden een bevestiging per e-mail zodra de bestelling verzonden wordt. Wij beschikken over een track & trace-code van PostNL, zodat wij kunnen controleren waar de zending zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bezorgt. PostNL zal het pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.

Wanneer het pakket voor de tweede keer niet kan worden afgeleverd, volgt er een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar het pakket afgehaald kan worden.

Verzendkosten

Wil je de bestelling laten bezorgen? Dan gelden de daarvoor geldende verzendkosten van PostNL.