Geboorteklompjes


Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van mijneersteklompjes.nl

100% veilig | 100% spamvrij

GEBOORTEKLOMPJES: UNIEK KRAAMCADEAU

Handgeschilderde geboorteklompjes

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van klompjes. We beschilderen de geboorteklompjes met de hand en de verf die we gebruiken is op waterbasis. Op mijneersteklompjes.nl bestel je de geboorteklompjes eenvoudig en snel: klik het gewenste design geboorteklompje aan, vul de geboortegegevens in en binnen 5 tot 7 werkdagen ontvang je de klompjes thuis.

Geboorteklompjes in stijl van geboortekaartje

Geboorteklompje met het design van het geboortekaartje! Een uniek geboortegeschenk. Je kunt het geboortekaartje bij je bestelling uploaden. Wij schilderen het geboorteklompje dan precies in de stijl van het kaartje. De geboorteklompjes worden met de hand geschilderd.

Kraamcadeaus met naam

Naast geboorteklompjes vind je op mijneersteklompjes.nl de meest originele kraamcadeaus met naam. Van geboortestoeltjes en koffertjes tot speelgoedkistjes en spaarpotjes. Elk kraamcadeau met naam wordt met de hand geschilderd en is dus uniek! Ook de kraamcadeaus met naam en in de stijl van het geboortekaartje bestel je online.

Originele kraamcadeaus

In de webshop van mijneersteklompjes.nl vind je heel veel inspiratie! Bekijk de webshop en vind jouw unieke geboortegeschenk.