Over ons

De meest originele kraamcadeaus vind je bij mijneersteklompjes.nl! Een webshop met de mooiste kraamcadeaus om trotse ouders mee blij te maken. Wij ontwerpen geboorteklompjes, kinderstoeltjes, groeimeters, kinderkoffertjes en nijntje-spaarpotten geheel naar eigen wens, of zelfs in de stijl van het geboortekaartje!

Handgeschilderde geboorteklompjes

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van klompjes. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboorteklompjes.

Onze kracht is kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Wanneer je deze drie factoren bij elke opdracht nakomt, merk je dat klanten bij elke geboorte weer aan mijneersteklompjes.nl denken. Dit heeft ertoe geleid dat eigenaresse Kim Hogenkamp het binnen een half jaar al niet meer alleen aan kon! Momenteel heeft mijneersteklompjes.nl een groot klantenbestand met enorm gewaardeerde, trouwe klanten.

Van droom naar bedrijf

Achter mijneersteklompjes.nl zit een echte ‘klompenmakersfamilie’. In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboorteklompjes via mijneersteklompjes.nl.  Dit omdat wij ervan overtuigd waren dat er zo veel meer klompjes verkocht konden worden. Wij kregen in een zeer korte tijd veel bezoekers op onze site, met als gevolg dat mijneersteklompjes.nl een groot succes is geworden.

Ook de webshop en ons assortiment blijft natuurlijk niet achter en wordt regelmatig uitgebreid met leuke nieuwe artikelen. Zo bieden wij tegenwoordig naast onze handgeschilderde geboorteklompjes ook hangeschilderde kinderstoeltjes, nijntje-spaarpotklompjes, groeimeters en leuke kraampakketten.

Wij wensen je veel winkelplezier op mijneersteklompjes.nl en/of zien je graag een keer in onze winkel!