Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van mijneersteklompjes.nl

100% veilig | 100% spamvrij

Koffertje met naam: uniek kraamgeschenk

Handgeschilderd koffertje met naam

Ben je op zoek naar een kinderkoffer met naam? Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met handgeschilderde kraamcadeaus zoals een gepersonaliseerd koffertje. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboortecadeaus. Onze koffertjes met naam bestel je gemakkelijk online. We beschilderen de koffertjes met de hand.

Koffertje in stijl van geboortekaartje

Kinderkoffertjes geheel in de stijl van het geboortekaartje! Natuurlijk kunt u ons ook een eigen ontwerp aanleveren. Een uniek geboortegeschenk. Je kunt het geboortekaartje of je eigen ontwerp bij je bestelling uploaden. Wij schilderen het koffertje dan precies in de stijl van het kaartje. De koffertjes worden met de hand geschilderd.

Kraamcadeaus van mijneersteklompjes.nl

In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboortegeschenken. Achter mijneersteklompjes.nl zit een echte ‘klompenmakersfamilie’. Onze kracht is kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Vele mensen weten inmiddels de weg naar mijneersteklompjes.nl te vinden wanneer ze een origineel geschenk zoeken bij een geboorte.

Kraamcadeau met naam

Naast koffertjes met naam vind je op mijneersteklompjes.nl de meest originele kraamcadeaus. Van geboortestoeltjes en geboorteklompjes tot speelgoedkistjes en spaarpotjes. Elk kraamcadeau met naam wordt met de hand geschilderd en is dus uniek! Ook de kraamcadeaus met naam en in de stijl van het geboortekaartje bestel je online.

Zoek je een uniek en origineel kraamcadeau?