Winactie

Mijneersteklompjes.nl Doetinchem geeft weg! Ben jij of ken jij een kersverse/aanstaande moeder? Ga dan gauw naar onze Facebookpagina of Instagram en doe mee met onze winactie!

De actie luidt: Tag/laat ons in een reactie weten voor wie en welk van de 3 kraamcadeaus jij wilt krijgen of geven! Wij schilderen het kraamcadeau met de hand in de stijl van het geboortekaartje!

Spelregels/voorwaarden

  1. De actie loopt van maandag 14 mei tot maandag 28 mei via Facebook en Instagram.
  2. Op maandag 28 mei wordt de winnaar via Facebook en Instagram bekendgemaakt.
  3. Iemand doet mee aan de actie wanneer hij of zij een persoon/zichzelf heeft getagd in een reactie, één van de drie kraamcadeaus heeft aangegeven en de Facebook- en/of Instgrampagina van Mijneersteklompjes.nl volgt.
  4. De winnaar stuurt een e-mail met zijn of haar wensen naar info@mijneersteklompjes.nl.
  5. De levertijd van het gewonnen product wordt in samenspraak met Mijneersteklompjes.nl besproken
  6. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  7. Er is één winnaar. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
  8. Facebook en Instagram hebben zelf niets met deze promotie te maken.

 

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Klompjes.com

100% veilig | 100% spamvrij

GEBOORTEKLOMPJES EN KRAAMCADEAU MET NAAM

Unieke geboorteklompjes

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van klompjes. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboorteklompjes. Onze geboorteklompjes bestel je gemakkelijk online. We beschilderen de geboorteklompjes met de hand en indien gewenst in de stijl van het geboortekaartje!

Over mijneersteklompjes.nl in Doetinchem

Achter mijneersteklompjes.nl zit een echte ‘klompenmakersfamilie’. In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboorteklompjes. Onze kracht is kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Wanneer je deze drie factoren bij elke opdracht nakomt, merk je dat klanten bij elke geboorte weer aan mijneersteklompjes.nl denken. Momenteel heeft mijneersteklompjes.nl een groot klantenbestand met enorm gewaardeerde, trouwe klanten.

Kraamcadeau met naam

Naast geboorteklompjes vind je op mijneersteklompjes.nl de meest originele kraamcadeaus met naam. Van geboortestoeltjes en koffertjes tot speelgoedkistjes en spaarpotjes. Elk kraamcadeau met naam wordt met de hand geschilderd en is dus uniek! Ook de kraamcadeaus met naam en in de stijl van het geboortekaartje bestel je online.

Uitgebreid assortiment kraamcadeaus

Zoek je een uniek en origineel kraamcadeau? In de webshop van mijneersteklompjes.nl vind je genoeg inspiratie!