Wij genieten van onze vakantie! Bestellingen worden normaal verwerkt m.u.v. handgeschilderde producten deze verwerken wij vanaf 25 augustus.

Geboortestoeltjes


Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van mijneersteklompjes.nl

100% veilig | 100% spamvrij

GEBOORTESTOELTJES: UNIEK KRAAMCADEAU

Geboortestoeltje met naam

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van geboortestoeltjes. Onze geboortestoeltjes schilderen wij met de hand en de verf die wij gebruiken is op waterbasis. Wij schilderen de stoeltjes geheel naar wens. Je kunt zelf de naam en de geboortegegevens aan ons doorgeven. Deze verwerken wij op het geboortestoeltje.

Geboortestoeltje in stijl van geboortekaartje

Een geboortestoeltje geschilderd in de stijl van het geboortekaartje! Een uniek geboortegeschenk. Je kunt het geboortekaartje bij je bestelling uploaden. Wij schilderen het geboortestoeltje dan precies in het design van het kaartje.

Mijneersteklompjes.nl in Doetinchem

In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboorteklompjes. Onze kracht is kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Wanneer je deze drie factoren bij elke opdracht nakomt, merk je dat klanten bij elke geboorte weer aan mijneersteklompjes.nl denken.

Kraamcadeaus: uitgebreid assortiment

Naast geboortestoeltjes vind je op mijneersteklompjes.nl de meest originele kraamcadeaus met naam. Van geboortekistjes en koffertjes tot spaarpotjes en klompjes. Elk kraamcadeau met naam wordt met de hand geschilderd en is dus uniek! Ook de kraamcadeaus met naam en in de stijl van het geboortekaartje bestel je online.